Personal Training

Onze Coaches

Tim

Sinds kleins af aan ben ik bezig geweest met recreatieve sport en topsport.

Mijn achtergrond in de gymnastiek heeft me discipline en lichaamsbesef meegegeven.

Mijn passie voor sport is verder uitgegroeid en ik ben gestart met de opleiding lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie Fitness aan de Karel de Grote Hogeschool. Ik behaalde mijn bachelordiploma met onderscheiding en studeerde af als bewegingsopvoeder, sportcoach en Personal Trainer. Ik geef begeleiding in de fitness en geef ook enkele uren CrossFit.

Ik leef volgens het motto ‘Refuse To Lose’. Dit zie ik als een motivatie om steeds het beste van mezelf te geven en dit ook bij anderen aan te brengen. Een gezonde en actieve levensstijl blijft me intrigeren.Mijn dagen breng ik het liefst al sportend door, sluit u zich hier bij aan?

Matthias

Ik ben Matthias, een actieve 30er en ben een sportliefhebber in hart en nieren.
In mijn jonge jaren was ik vooral bezig met voetbal en boksen. Door mijn grenzen in deze sporten te verleggen, heb ik mijn doorzettingsvermogen ontwikkeld, waar ik u graag mee wil aansteken. Fitness en Hyrox zijn hier op latere leeftijd bijgekomen.

Na al enkele jaren intensief bezig te zijn met sporten en kennis te vergaren, heb ik besloten om mijn passie te delen.
Ondertussen ben ik afgestudeerd als personal coach en Hyrox trainer.
Mijn focus ligt vooral op het verbeteren van de kracht en conditie. Dit doe ik door bootcamps en boksfitness te geven waarin ik ondertussen al heel wat ervaring heb opgebouwd.

Als personal coach ben ik ervan overtuigd dat je met de juiste begeleiding, motivatie en mindset je doel kan bereiken.
Ik ben beschikbaar voor personal training of small group training waar we samen werken naar jouw doelstellingen. In beide lessen krijg je een persoonlijke begeleiding.
Small group training komt steeds vaker voor. Dit is een training in een kleine groep, 3-6 personen. In groepsverband trainen geeft niet alleen meer motivatie maar ook een tariefvoordeel.
De sessies zijn voor iedereen toegankelijk.

Voor meer info kan je mij bereiken op de volgende nummer: 0472/81.63.85