Personal Training

Onze Coaches

Tim

Sinds kleins af aan ben ik bezig geweest met recreatieve sport en topsport.

Mijn achtergrond in de gymnastiek heeft me discipline en lichaamsbesef meegegeven.

Mijn passie voor sport is verder uitgegroeid en ik ben gestart met de opleiding lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie Fitness aan de Karel de Grote Hogeschool. Ik behaalde mijn bachelordiploma met onderscheiding en studeerde af als bewegingsopvoeder, sportcoach en Personal Trainer. Ik geef begeleiding in de fitness en geef ook enkele uren CrossFit.

Ik leef volgens het motto ‘Refuse To Lose’. Dit zie ik als een motivatie om steeds het beste van mezelf te geven en dit ook bij anderen aan te brengen. Een gezonde en actieve levensstijl blijft me intrigeren.Mijn dagen breng ik het liefst al sportend door, sluit u zich hier bij aan?

Thomas

Ik ben Thomas, fitness enthusiast pur sang ! Na een rijkelijk sportief gevulde jeugd, stapte ik 14 jaar geleden voor de eerste keer een fitnesszaal binnen. Sindsdien ben ik er niet meer weg te krijgen! Gedurende de jaren werd ik steeds meer geïnteresseerd in alles wat met fitness te maken had en verdiepte ik me in het uitproberen van verschillende trainingsmethodes, oefeningen en manieren om mezelf te verbeteren. Nadien volgde ik diverse opleidingen waaronder de internationaal gekende NASM Certified Personal Trainer course. Ik ben dan ook blij dat ik van mijn passie mijn beroep kon maken om zoveel mogelijk mensen de voordelen van sport te laten ontdekken en hun doelen te bereiken. Ik ben een sterke ‘believer’ van kracht – en weerstandstraining voor optimaal je fitnessdoelen te bereiken, ongeacht leeftijd, geslacht of niveau. Bij mij kan je terrecht voor one-on-one coaching, remote en online coaching, gepersonaliseerde trainingsschema’s op maat en zoveel meer!