Spinning

Vanaf 13 Oktober opnieuw ELKE WOENSDAG Live les om 20:00

Spinning is inbegrepen in al onze abonnementen zonder meerprijs! (Ook de live lessen)
Met ons virtueel systeem kan je een les kan starten bij het begin van ieder tijdsblok.

Spinning is een groepstraining die voor iedereen geschikt is: mannen, vrouwen, jong en oud, getraind of minder getraind. Kortom geschikt voor iedereen die op een plezierige en effectieve wijze wil werken aan zijn of haar conditie. Je bepaalt zelf je eigen weerstand, trapsnelheid en intensiteit van uw training. De virtuele instructeur en de opzwepende muziek zorgen er wel voor dat je het beste uit jezelf haalt. We variëren de lessen van klimmen tot interval, van sprinten tot jumps. Kortom Uw lichaam wordt op verschillende manieren aangesproken. Fun is de boodschap!

Wij werken ook met een virtueel systeem, de lessen worden geprojecteerd op een groot scherm, de instructeur neemt je mee naar parcours uit de hele wereld zoals de Mont Ventoux, Ronde Van Vlaanderen, Italië, etc.. Klik hier voor een voorbeeld.

Tijdens de Live lessen heb je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van ons Bluetooth hartslagsysteem (geen verplichting, men mag ook zonder de meter meerijden). Hierbij kan je,  je hartslag & hartslagzones volgen op een TV scherm tijdens de les, ook krijg je na de les Uw hartslagcurve doorgemaild.

Uurrooster Spinning:

Een spinningles kan steeds zelf gestart worden op klokslag het uur.